Parfum Chypre Modern Femei FM 05

Parfum Chypre FM 05 parfumul miroase a Gucci Rush
PURE 05 parfum pentru femei. Mirosul parfumului poate fi descris ca o combinație bogată și îmbătătoare de florale exotice, acorduri picante și nuanțe lemnoase. Amestecul său unic de note de parfum creează un miros intrigant care lasă o impresie de durată.
Se deschide cu o explozie de note de vârf vibrante, inclusiv coriandru și petale de frezie. Pe măsură ce parfumul se instalează, dezvăluie note de inimă de gardenie delicioasă și trandafir adăugând o notă de feminitate. Notele de bază de vanilie, paciuli și vetiver oferă o bază caldă și pământească, care persistă pe piele, lăsând o urmă de seducție.
Această aromă de parfum va învălui femeile din toate părțile ca niște voaluri parfumate și va însoți mult timp. Un parfum dulce, cald, confortabil, pentru sezonul de iarnă sau o seară răcoroasă. Natura sa intrigantă o face deosebit de potrivită pentru seri și ocazii speciale, când doriți să faceți impresie.
Parfumul va atrage femeile, care apreciază un parfum cu un caracter distinctiv și o notă de glamour. Indiferent dacă vă îndreptați către un eveniment plin de farmec sau pur și simplu doriți să adăugați o notă de eleganță vieții de zi cu zi, acest parfum care vă va completa personalitatea și stilul.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Rush. FM 05 este un parfum chypre cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: frezie, gardenie.
Note de mijloc: lemn de santal, trandafir, coriandru.
Note de bază: vanilie, vetiver, patchouli.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: intrigant, modern.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100005
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim18:47

    Este un parfum foarte unic, care rezistă bine și miroase grozav. Îmi place acest parfum. Acest parfum miroase minunat, sexy și senzual. Pot spune sincer că acest parfum primește cele mai multe complimente. Este un parfum ideal de purtat în timpul zilei. Aceasta este a doua mea achiziție a acestui parfum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parfum grozav13:17

    Un alt parfum uimitor de Federico Mahora. Este un parfum frumos pentru femei, care durează atât de mult. Acum este mai mult un miros de iarnă pentru mine, deoarece vara necesită ceva mai ușor pentru mine. Nu există nicio modalitate de a descrie acest parfum, într-adevăr trebuie să-l încercați și să experimentați frumusețea lui pentru a-l aprecia. Acesta este unul dintre cele mai bune parfumuri mirositoare vreodată pentru mine.

    RăspundețiȘtergere