Parfum Oriental Vanilat Femei FM 12

Parfum Vanilat FM 12 parfumul miroase a Lancome Hypnose
FM 12 pafum pentru femei. Este un parfum seducător și hipnotizant care combină note florale și orientale.
Notele de vârf creează o primă impresie captivantă și irezistibilă. Pe măsură ce parfumul se instalează, notele de inimă de iasomie și gardenie înfloresc, infuzând parfumului un caracter senzual și feminin. În cele din urmă, notele de bază de vetiver și vanilie oferă un fond de ten profund și de lungă durată, lăsând o urmă caldă și hipnotică.
Parfumul este potrivit pentru o varietate de ocazii, dar este foarte frumos în timpul serii și în anotimpurile mai răcoroase. Parfumul bogat și îmbătător perfect pentru evenimente speciale și serile romantice. Natura de lungă durată a parfumului asigură că parfumul său hipnotizant va rămâne asupra ta pe tot parcursul nopții.
Cu amestecul său captivant de note florale și orientale, acest parfum este o potrivire perfectă pentru femeile care caută să lase o impresie de durată prin prezența lor.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Hypnose. FM 12 este un parfum oriental cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: passiflora.
Note de mijloc: iasomie, gardenie.
Note de bază: vanilie, arţar, vetiver.

Categorii de parfum: oriental.
Caracter: hipnotizant, seducător.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100012
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim17:54

    Începutul parfumului foarte fructat-proaspăt și plăcut. Pera și portocala ies în prim-plan și mai ales para m-a atras cu adevărat. Dacă vă plac mirosurile cu pere, ar trebui să încercați acest parfum chypre fructat pentru femei.
    Una peste alta, pentru mine un parfum foarte cald, invaluitor pe care practic il poti folosi in fiecare zi, doar parfum cu o nota feminina eleganta.

    RăspundețiȘtergere