Parfum Floral Oriental Cald FM 132

FM 132 parfumul miroase a Versace Crystal Noir analogic
PURE 132 parfum floral pentru femei. Mirosul este atât intens, cât și misterios, cu o combinație de note dulci și picante.
Mirosul parfumului poate fi descris ca un amestec sofisticat de acorduri florale și lemnoase. Notele de varf sunt o combinatie vibranta de ghimbir picant, cardamom crocant si coacaze negre suculente. Pe măsură ce parfumul se instalează, un buchet de gardenie delicată și bujor somptuos înflorește, creând o inimă exclusivă și feminină. Notele de bază dezvăluie un amestec cald și seducător de ambră, lemn de santal și mosc, lăsând o urmă persistentă și irezistibilă.
Caracterul său bogat și opulent face parfumul deosebit de potrivit pentru lunile mai reci, cum ar fi toamna și iarna, unde poate completa ținutele confortabile și luxoase. În plus, poate fi purtat seara, adăugând o notă de alură și rafinament ocaziilor speciale sau evenimentelor formale. Este un parfum care te va face să te simți puternic și irezistibil și cu siguranță va lăsa o impresie de durată.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Crystal Noir. FM 132 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: ghimbir, cardamon, piper, portocală.
Note de mijloc: tuberoză, nucă de cocos, gardenie, bujor.
Note de bază: vanilie, mosc.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: exclusivist, intens.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100132
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim17:17

    Un parfum deosebit cu un miros foarte placut. Eu il văd perfect pentru seara deși nu este tocmai atata de persistent pe cât ma așteptam, dar, este mult prea frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim12:02

    Parfumul este cald, misterios și gurmand. Este alegerea mea pentru toamnă și iarnă oricând trebuie să port ceva care să mă facă să mă simt bine. Îmi place să port acest parfum, pentru că de fiecare dată când îl fac primesc atât de multe complimente despre cât de frumos miros. Putere superbă de lungă durată.

    RăspundețiȘtergere