Parfum Oriental Lemnos Femei FM 142

PURE Royal 142
PURE Royal 142 parfum pentru femei. Parfumul este un încântător și înrobitor, care emană o alură irezistibilă. Cu amestecul său captivant de note, parfumul lasă o impresie de durată asupra tuturor. Mirosul este ca o simfonie a senzualității, combinând note florale și orientale într-o armonie perfectă.
Caracterul său atrăgător și înrobitor îl face deosebit de potrivit pentru seri speciale și întâlniri romantice. Mirosul cald și dulce îl face, de asemenea, o alegere excelentă pentru lunile mai reci, adăugând o notă de rafinament și eleganță garderobei tale de iarnă. Este un parfum de iarnă și vreme rece pentru o femeie îndrăzneață.
Descoperiți alura irezistibilă, care a captivat nenumărate femei din întreaga lume și răsfățați-vă cu puterea acestui parfum atemporal.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Addiɔt. FM 142 este un parfum orientale cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: mure, frunze de mandarin.
Note de mijloc: trandafir, tuberoză, floare de portocal.
Note de bază: lemn de santal, boabe de tonka, vanilie.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: provocator, care dă dependenţă.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170142
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim17:02

    Iarna, dulce, aroma de vanilie. Acest parfum pentru mine cu siguranță nu pentru fiecare zi, ci ocazional, pentru un fel de seară solemnă. Port acest parfum extrem de rar, pentru că parfumul cu siguranță nu este pentru fiecare zi și nici măcar pentru fiecare seară. Dar când mă decid să port acest parfum oriental dulce, primesc o plăcere extraordinară și multe complimente. Cred că multor oameni le va plăcea cu adevărat. Foarte feminină și caldă.

    RăspundețiȘtergere