Parfumurile Chypre Fructat Femei FM 16

Parfumurile Chypre FM 16 dupes Jimmy Choo Jimmy Choo
Parfum FM 16, colecţia clasică pentru femei. Parfumul se deschide cu o combinație încântătoare de note de vârf dulci și fructate, inclusiv pere și mandarine, care energizează instantaneu parfumul. Pe măsură ce parfumul se instalează, acordurile florale adaugă o notă de eleganță și rafinament parfumului. În cele din urmă, parfumul devine cald și fabulos cu note de bază de paciuli și caramel.
Parfumul este versatil și potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Caracterul său luminos și fascinant îl face potrivit pentru primăvară și vară. Cu toate acestea, nuanțele sale calde și reconfortante îl fac deosebit de potrivit pentru lunile mai reci, aducând o notă de senzualitate toamnei și iernii. Parfumurile se dezvăluie cel mai frumos în sezonul rece al anului, adică iarna sau toamna rece și primăvara.
Combinația de note fructate și florale, cu o notă de căldură, îl face să atragă o gamă largă de gusturi. Acest parfum este accesoriul perfect pentru o femeie care vrea să fie plină de farmec, poftă și încrezătoare.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Jimmy Choo. FM 16 este un parfum chypre cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, pară, note verzi.
Note de mijloc: orhidee.
Note de bază: patchouli, toffee.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: fabulos, fascinant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100016
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim11:59

    Este un parfum deosebit, feminin. Persista foarte mult. Recomand in orice anotimp pentru ca iti da o stare de optimism.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim17:38

    Începutul parfumului foarte fructat-proaspăt și plăcut. Pera și portocala ies în prim-plan și mai ales para m-a atras cu adevărat. Dacă vă plac mirosurile cu pere, ar trebui să încercați acest parfum chypre fructat pentru femei.
    Una peste alta, pentru mine un parfum foarte rotund, cald pe care practic il poti folosi in fiecare zi, doar parfum cu o nota feminina eleganta.

    RăspundețiȘtergere