Parfum Oriental cu Note Picante FM 173

FM 173 parfumul miroase a Hypnotic Poison analogic
FM 173 parfum pentru femei. Mirosul este atât întunecat, cât și misterios, cu o combinație de note dulci și picante care creează o aromă unică și atrăgătoare. Este un parfum care te va face să te simți puternic și irezistibil și cu siguranță va lăsa o impresie de durată.
Este un parfum care emană atât încredere, cât și misterios, făcându-l perfect pentru ocazii speciale sau seara. Notele sale sufocante și seducătoare îl fac deosebit de ispititor în lunile mai reci, cum ar fi toamna și iarna. Mirosul este un amestec bogat, de note orientale, cu o notă de anason, migdale și lemn de santal. Emite un parfum cald și senzual, care este atât de vis, cât și misterios. Parfumul pentru nopțile de toamnă și iarnă.
Acest parfum este conceput pentru femeile încrezătoare și misterioase care au propriile lor opinii puternice și lasă o impresie de durată. Atunci când alegeți o ținută, optați pentru ceva misterios și elegant pentru a spori alura generală.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Hypnotic Poison. FM 173 este un parfum oriental cu o notă picantă.

Note de arome: 
Note de vârf: anason, lemn dulce.
Note de mijloc: lemn de jacaranda, migdale.
Note de bază: lemn de santal, mosc, mușchi.

Categorii de parfum: oriental.
Caracter: oniric, de vis.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100173
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Aroma delicata, gurmanda, cu migdale amare si vanilie dulce, toate notele sunt armonios echilibrate. Una dintre cele mai bune interpretări ale parfumului de migdale vanilie. Îmi place foarte mult acest parfum, a fost mereu în garderoba mea de mulți ani. Și înțeleg, că în doze mici, acest parfum FM 173 plăcut pentru alții. Un parfum atractiv pe care vrei să-l inhalezi din nou și din nou. Un parfum cald, gros pentru seara si vreme rece. Il port doar iarna cand e frig.

    RăspundețiȘtergere