Parfum Floral Acvatic Femei FM 174

FM 174 parfumul miroase a Lancome Miracle
PURE 174 parfum floral pentru femei. Parfumul este magic, proaspăt și curat, care te învăluie într-un amestec încântător de note florale și fructate. Primăvara într-o sticlă de parfum, unde înflorește prospețimea mirosurilor de primăvară.
Mirosul se deschide cu note de vârf proaspete și pâlpâitoare de litchi și frezie, creând un sentiment imediat de bucurie și energie. Pe măsură ce parfumul se instalează, ies la iveală note delicate de magnolie și ghimbir picant, adăugând o notă de magic și alură. În cele din urmă, notele de bază calde și reconfortante de chihlimbar și mosc oferă o urmă de lungă durată și senzuală.
Un parfum perfect de primăvară și vară. Natura înălțătoare și vibrantă a parfumului completează perfect florile înflorite și zilele însorite, făcându-l un parfum răcoritor și vesel de purtat în acele perioade ale anului.
Este conceput pentru femeile care emană încredere și radiază pozitivitate. Este pentru femeia modernă și independentă care apreciază un parfum care reflectă personalitatea ei vibrantă. Indiferent dacă mergeți la un prânz, o seară romantică sau o vacanță, acest parfum versatil completează orice ocazie.
Pentru a completa perfect parfumul feeric al parfumului, optează pentru o ținută lejeră și feminină. O rochie de soare fluidă în nuanțe pastelate sau o bluză șic asociată cu pantaloni croiți ar surprinde fără efort esența acestui parfum. Scopul este de a crea un aspect care să reflecte prospețimea și jucăușul parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Miracle. FM 174 este un parfum floral cu o notă acvatică.

Note de arome: 
Note de vârf: frezie, lichi.
Note de mijloc: crin, magnolie, iasomie, ghimbir, piper.
Note de bază: ambră, mosc.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: magic, pulsativ.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100174
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim17:20

    Un parfum pentru femei frumoase, foarte feminine, elegante, misterioase si nobile. Recomand acest parfum din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11:28

    Am făcut cunoștință cu acest parfum pentru prima dată când tatăl meu m-a luat ca asistent să aleg un parfum pentru mama cadou de Crăciun. Nu știam prea multe despre parfumuri pe atunci, doar mi-au plăcut. Și mamei i-a plăcut acest parfum. Reamintind acele impresii, pot doar să spun că la acea vreme pentru mine acest parfum era un parfum proaspăt-floral, puțin îndrăzneț și în același timp blând, sclipitor, sonor, care afirmă viața, care chiar m-a făcut să cred într-un miracol de Crăciun. Mă bucur că încă nu a fost scos din producție.

    RăspundețiȘtergere