Parfum Chypre Lemnos Femei FM 18

Parfum FM 18 parfumul miroase a Chanel Coco Mademoiselle
PURE 18 parfum chypre pentru femei. Un parfum frumos, atrăgător, excelent pentru o domnișoară.
Parfumul se deschide cu note de vârf proaspete și citrice de floare de portocal și portocal. Pe măsură ce parfumul se instalează, notele de inimă de trandafir, iasomie și ylang-ylang înfloresc, adăugând o notă feminină și romantică. Notele de bază de paciuli, vetiver, vanilie și mosc oferă un fond de ten cald și atrăgător, lăsând o impresie de durată.
Mirosul său atrăgător și elegant îl face ideal pentru ținute de seară și este perfect pentru ocazii formale și evenimente speciale. Seara, parfumul se asortează frumos cu puțin negru sau cu o rochie elegantă și cu un accesoriu statement.
Acest parfum este conceput pentru o tânără modernă și încrezătoare, parfumul îi îmbrățișează feminitatea și are un gust sofisticat.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Mademoiselle. FM 18 este un parfum chypre cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: portocală, floare de portocal.
Note de mijloc: trandafir, iasomie, ylang-ylang.
Note de bază: mosc alb, vetiver, boabe de tonka, vanilie.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter:
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100018
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

3 comentarii:

  1. Anonim12:28

    Este un parfum pe care il ador, cu un miros super rafinat. Imi place foarte mult, mereu cand il port ma simt eleganta, totodata nu poate fi purtat la orice tinuta. Persistenta foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. parfum uimitor pentru doamne14:57

    Este un parfum uimitor, atrăgător. Vanilia și trandafirii din acest parfum sunt atât de frumoase și găsesc acest parfum elegant. Îmi place să port acest parfum la petreceri, nunți, Crăciun sau Ziua Îndrăgostiților. Acesta este noul meu parfum preferat.

    RăspundețiȘtergere
  3. parfum fabulos, sofisticat20:40

    Este un parfum fabulos, sofisticat. Acest parfum este prea puternic și prea senzual pentru birou. Prefer sa-l port seara, pe vreme rece, cu siguranta nu vara. Toate notele mele de parfum preferate într-o sticlă de parfum: iasomie, trandafir, mosc alb.

    RăspundețiȘtergere