Parfum Solid Floral Oriental FM 20

Parfum Solid FM 20 parfumul miroase a Victor & Rolf Flowerbomb
FM 20 parfum pentru femei. Este cu siguranță un parfum de iarnă cu un silaj uriaș și o rezistență bună. Ori iubești acest parfum, ori nu.
Parfumul este renumit pentru explozia sa florală, combinând un buchet de note diverse pentru a crea o experiență de miros fascinantă. Parfumul se deschide cu note de vârf sclipitoare și răcoritoare, inclusiv bergamotă și ceai negru, care revigorează simțurile. Pe măsură ce parfumul evoluează, apare o inimă captivantă de frezie, magnolie și trandafir, dând o esență florală bogată, dulce și senzuală. În cele din urmă, notele de bază de patchouli și mosc adaugă profunzime și seducătoare compoziției.
Parfumul dulce pentru femei care se va trezi ridică starea de spirit în zilele mohorâte de toamnă și iarnă. Parfumul este perfect atât pentru ținuta de zi cât și de seară, făcându-l o alegere versatilă pentru orice ocazie. Parfumul se adresează acelor femei, care apreciază puterea unui parfum floral captivant și caută să facă o impresie de durată.
Popularitatea parfumului este o dovadă a naturii sale seducătoare și senzuale, făcându-l un parfum obligatoriu pentru orice femeie care iubește parfumurile.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Flɔwerbomb. FM 20 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: osmanthus, ceai negru, bergamotă.
Note de mijloc: trandafir, frezie, magnolie, orchidee.
Note de bază: mosc, patchouli.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: seducător, senzual.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100020
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. parfum floral oriental pentru femeie19:39

    Este cadoul meu de Crăciun. Parfum dulce, senzual, frumos, floral oriental pentru femeie. Daca iti plac florile, acest parfum este pentru tine. Unul dintre puținele parfumuri pe care încă le mai simt pe mine, la sfârșitul zilei. Fiecare femeie are un parfum pe care îl iubește, dar acest parfum este preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere