Parfum Floral Aldehyde Femei FM 21

Parfum FM 21 parfumul miroase a Chanel No 5
PURE 21 parfum floral pentru femei. Acest parfum legendar și clasic se caracterizează printr-un amestec armonios de note florale și pudrate, cu o notă de citrice și o notă de căldură din notele de bază.
Mirosul parfumului este adesea descris ca un buchet de flori proaspăt înflorite, cu nuanțe delicate de trandafir, lacramioare și ylang-ylang. Acordul pudrat adaugă un aspect moale și reconfortant parfumului, oferindu-i o aură luxoasă și atrăgătoare.
Este un parfum versatil care poate fi purtat pe tot parcursul anului. Multe femei îl poartă în lunile mai reci, deoarece parfumul confortabil și cald adaugă o notă de rafinament ținutei clasice. Cand vine vorba de alegerea unei tinute care sa completeze acest parfum, gandeste-te la ansambluri clasice si sofisticate.
Acest parfum este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care apreciază eleganța clasică și atemporală.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului No. 5. FM 21 este un parfum floral cu o notă aldehidică.

Note de arome: 
Note de vârf: aldehidă, ylang-ylang, floare de portocal.
Note de mijloc: trandafir, lăcrămioară, iris.
Note de bază: civet, muşchi de stejar, lemn de santa.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: clasic, cald şi învăluitor.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100021
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim12:29

    Un parfum minunat, care isi merita faima. Il gasesc a fi de departe cel mai încântător parfum. Îmbină eleganța, puterea și misterul în notele sale îmbătătoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parfum clasic13:32

    Iubesc acest parfum! Îl miros și mă gândesc instantaneu la mama mea. A fost singurul ei parfum de când îmi amintesc. Iubesc acest parfum, pentru că era al ei, dar acum este al meu.
    Există un motiv pentru care acesta este un clasic. Este iubit de milioane de femei din întreaga lume. Aldehidele sunt note frumoase în parfumuri, folosite și astăzi. Nu îl port zilnic, dar când vreau să miros frumos sau elegant, îl port. Doar pentru că noile formule se schimbă, nu îi face pe Clasici mai puțin distinși sau încântători.

    RăspundețiȘtergere