Parfum Citric Floral Femei FM 23

Parfum Citric FM 23 parfumul miroase a Cacharel Amor Amor
FM 23 parfum pentru femei. Este un miros care poate fi descris ca fiind dulce, fructat și floral, care creează o combinație încântătoare care rămâne în aer. Aroma dulce, tinereasca, pasionala si nebuna, ca prima dragoste.
Cu notele sale fermecătoare de portocală roșie, grapefruit și mandarină, acest parfum este perfect pentru femeile care apreciază un început de miros energizant. Inima parfumului infloreste cu acorduri florale delicate de iasomie, lacramioare si trandafir, adaugand o nota de feminitate si senzualitate.
Notele de bază ale parfumului oferă o bază caldă și senzuală parfumului. Cu note de mosc alb, vanilie și lemn de santal, parfumul contribuie la o bogăție subtilă și matură, care persistă pe piele, creând o impresie de durată.
Este un parfum versatil care poate fi purtat pe tot parcursul anului, parfumul adaptându-se la diverse anotimpuri și ocazii. Când vine vorba de alegerea unei ținute care să completeze acest parfum, optează pentru ceva care să reflecte caracterul său tineresc și jucăuș. Acest parfum este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, senzuală și care radiază energie pozitivă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Amor Amor. FM 23 este un parfum citric cu o notă mandarină.

Note de arome: 
Note de vârf: lăcrămioare, coacăze roşii.
Note de mijloc: mandarină, iasomie, trandafir.
Note de bază: vanilie, lemn de santal, mosc alb.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: senzual, cu o notă de dulceaţă.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100023
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim16:47

    Echilibrul perfect de citrice și dulceață pe o bază florală de vanilie. Unul dintre puținele parfumuri dulci pe care le văd atât la o fată tânără, cât și la o doamnă adultă. Putere de rezistență și silaj excelent. Mai degrabă un parfum de iarnă sau de primăvară devreme. În general, îl poți cumpăra în siguranță orbește sau pentru cineva cadou, aproape tuturor îi place acest parfum citric de vanilie pentru femei.

    RăspundețiȘtergere