PURE 241 Parfum Lemnos Floral Femei

PURE 241 parfum replica Gucci Bamboo dupe
FM 241 parfum pentru femei. Parfum bogat lemnos cu note florale moi. Dacă sunteți în căutarea unui parfum seducător, confortabil și plin de farmec, cumpărați acest parfum FM.
Se deschide cu note răcoritoare de bergamotă și citrice, care apoi trec într-un buchet de acorduri florale delicate, inclusiv ylang-ylang, crin și floare de portocal. Pe măsură ce parfumul se instalează, dezvăluie o bază lemnoasă subtilă de lemn de santal și ambră.
Acest parfum captivant este potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Natura sa plină de farmec îl face perfect pentru primăvară și vară, deoarece completează vremea caldă și zilele însorite. Cu toate acestea, nuanțele sale lemnoase și calde îl fac și suficient de versatil pentru a fi purtat în lunile mai reci.
Acest parfum completează o femeie sigură de sine, sofisticată și chic fără efort. Acest parfum se îmbină perfect atât cu ansamblurile casual, cât și cu cele formale. Combină aceste ținute cu accesorii subtile pentru a lăsa parfumul să fie în centrul atenției.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Bamboo. PURE 241 este un parfum lemnos cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă.
Note de mijloc: ylang-ylang, nufăr Casablanca, floare de portoca.
Note de bază: lemn de santal, răşină de ambră, vanilie.

Categorii de parfum: lemnoase
Caracter: seducător, nestânjenitor, graţios.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100241
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim19:18

    Acesta este cel mai preferat parfum al meu. Miroase bogat, pudrat, toate notele enumerate în descrierea parfumului pot fi urmărite, se deschide și miroase foarte frumos. Întotdeauna am acest parfum în uz. Potrivit pentru orice perioadă a anului. Acest parfum FM este deosebit de frumos iarna - strălucește de îngheț și pare să sune, iar în vara nefierbintă se înveselește perfect. Nu l-am încercat pe căldura infernală și nici nu vreau, la căldură vreau ceva mai ușor și acvatic.

    RăspundețiȘtergere