Parfum Oriental de Dama FM 257

FM 257 parfum replica Burberry London dupe
FM 257 parfum oriental pentru femeiMirosul parfumului este cel mai bine descris ca un amestec cald și senzual de flori bogate, mirodenii și lemne.
Parfumul se deschide cu note de vârf răcoritoare de trandafir, caprifoi și mandarină, care apoi trec într-o notă de inimă de iasomie, bujor și floare de margaretă. În cele din urmă, se instalează într-o bază de mosc și paciuli, lăsând o urmă persistentă și rafinată.
Este un parfum rafinat de iarnă sau de toamnă. Aroma sa caldă și confortabilă se îmbină frumos cu aerul curat al toamnei și iernii, făcându-l o alegere ideală pentru o cină romantică sau ocazii speciale.
Cheia este să alegi îmbrăcăminte care să reflecte stilul tău personal, completând în același timp aura luxoasă și rafinată a parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului London. FM 257 este un parfum oriental cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: trandafir, caprifoi, mandarină.
Note de mijloc: margaretă, iasomie.
Note de bază: mosc, patchouli.

Categorii de parfum: oriental.
Caracter: rafinat, surprinzător.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100257
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim18:57

    Am cumparat acest parfum si de la primele note simt mandarina si flori. Ador acest parfum, are o iasomie frumoasa, dulce si proaspata. Fără îndoială, un clasic elegant pentru femeile de toate vârstele. Silajul este floral, demidulce și aerisit, dezvăluind senzual în locuri umede sau pe ploaie.

    RăspundețiȘtergere