Parfumuri Oriental Lemnoase Femei FM 26

FM 26 parfumul miroase a Naomi Campbell Naomi Campbell
FM 26 parfum pentru femei. Mirosul este un amestec armonios de note rafinate care creează o aromă caldă și învăluitoare.
Parfumul se deschide cu o explozie de acorduri proaspete, vibrante, inclusiv bergamota, mandarina si piersici suculente, care ridica instantaneu starea de spirit. Pe măsură ce mirosul se instalează, iese la iveală un buchet captivant de note florale romantice, cu iasomie, trandafir și lacramioare care conferă o notă delicată și îmbătătoare. Notele de bază de vanilie caldă, mosc și chihlimbar se învăluie ca un văl cald. Este un parfum care radiază puterea de atractivitate feminină hipnotică, sexualitate și mister.
Nuanțele sale calde și dulci fac din parfum o alegere fantastică pentru serile mai răcoroase de toamnă și iarnă, adăugând o notă de căldură și confort oricărui mediu.
Parfumul este pentru acele femei, care își dezvăluie feminitatea și apreciază puterea propriei frumuseți unice. O rochie șic, asortată cu bijuterii și tocuri statement, sporește fără efort alura acestui parfum.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Naomi Campbell. FM 26 este un parfum oriental cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: guavă, zmeură, bergamotă, nucă de cocos.
Note de mijloc: nufăr, trandafir, piper, magnolie.
Note de bază: lemn de santal, vanilie, cafea, caramel.

Categorii de parfum: oriental.
Caracter: călduros, învăluitor.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100026
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim15:44

    Parfumul este foarte cald și dulce - ca un pulover de cașmir sau vântul de pe țărmurile Mării Sudului. Parfumul creează o aură de confort și afecțiune, imaginea unei fete atât de curate, pe care este plăcut să o ghemuiești după o zi grea de muncă. Trebuie să spun că aceasta este o soluție bună de cadou dacă te iubești femeie: un parfum inteligent, discret, al unei femei tinere, care ține pasul cu vremurile, romantică și feminină, dar nu atât de puternic încât să atragă atenția asupra ei. Mă întreb cum miroase parfumul pe timp de iarnă.

    RăspundețiȘtergere