Parfum Florale Fructate Femei FM 281

PURE Royal 281 Escada Moon Sparkle
PURE Royal 281 parfum pentru femei. Este un parfum scump, care întruchipează magia unei nopți de vară luminate de lună. Cu amestecul său fermecător de note, parfumul evocă un sentiment de farmec și vibrant.
Acest parfum feeric este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când vremea este caldă și starea ta de spirit înălțătoare. Parfumul său fructat și floral, completează perfect zilele însorite și în special serile lungi de vară și nopțile calde, făcându-l o alegere încântătoare pentru întâlniri în aer liber, picnicuri lângă focul de tabără. Sau pur și simplu parfumul va adăuga un plus de vibrant vieții tale de zi cu zi.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Moon Sparkle. FM 281 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: coacăze negre.
Note de mijloc: iasomie, trandafir.
Note de bază: mosc, căpşună.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: vibrant, fierbinte.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170281
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim16:21

    Parfumul se deschide cu căpșuni la început, apoi diferite fructe sunt mirosuri, nici nu pot determina care dintre ele, dar principala asociere cu această aromă va rămâne cu mine pentru tot restul vieții ca o căpșună dulce, dar minunată. Blugi, adidași, un tricou alb și du-te la o petrecere pe plajă! Potrivit doar pentru iubitorii de parfumuri dulci.

    RăspundețiȘtergere