Parfum Orientale Lemnoase Femei FM 286

PURE Royal 286 parfum CD Midnight Poison
PURE Royal 286 parfum pentru femei. Acest parfum este un amestec armonios de note sofisticate, în care aromele bogate și îmbătătoare se împletesc. Creat cu cea mai mare precizie, acest parfum feeric captează esența magiei de la miezul nopții și împletește o vrajă de sexualitate incontestabilă. Amestecul de note orientale și florale atinge un echilibru perfect între dulceață și sofisticat.
Sexualitatea parfumului și caracterul misterios completează perfect nopțile reci și reci de toamnă și iarnă, sporind atmosfera acestor anotimpuri. Poate fi, de asemenea, un parfum încântător, în timpul serilor sau nopților de primăvară și vară, parfumul poate adăuga o notă atrăgătoare.
Acest parfum este conceput pentru femeia modernă care emană sexualitate, rafinament și o notă de mister.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Midnight Poison. FM 286 este un parfum orientale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă.
Note de mijloc: trandafir, patchouli.
Note de bază: ambră, portocală.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: sexy, sofisticat.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170286
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim15:50

    De fiecare dată când îmi pun acest parfum, sunt surprins de cât de frumoasă este această creație. Trebuie să-ți placă patchouli ca să-ți placă acest parfum. Chihlimbarul este minunat, aproape suculent. Parfumul este greu, dar în același timp foarte cald. Nu folosi prea mult pentru că este destul de puternic. Daca vrei sa faci impresie, acesta este parfumul pentru tine. Este un parfum perfect de seară sau un parfum de iarnă.

    RăspundețiȘtergere