Parfum Floral Citric Femei FM 298

PURE Royal 298 Gucci by Gucci Flora
PURE Royal 298 parfum pentru femei. Parfumul este plin de energie, proaspat si luminos, feminin si placut. Este un parfum revigorant și înălțător, care vă sporește încrederea și vă lasă o senzație de proaspăt.
Mirosul parfumului poate fi descris ca o simfonie florală, îmbinând delicat note de bujor vibrant, trandafir romantic și osmanthus delicios. Aceste acorduri florale armonioase se împletesc grațios cu subtile subtile de citrice și o notă de lemn de santal pudrat, creând un parfum plin de energie.
Acest parfum este deosebit de potrivit pentru primavara si vara, cand natura izbucneste cu culori vibrante si flori delicate. Compoziția sa ușoară și aerisită face parfumul ideal pentru ziua, fie că vă plimbați printr-un parc, fie că vă bucurați de o zi însorită la plajă.
Parfumul este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care apreciază eleganța atemporală a parfumurilor florale. Este un parfum revigorant și plin de energie, care sporește încrederea femeilor și le lasă să strălucească.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Flora. FM 298 este un parfum florale cu o notă de citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: citrice, bujor.
Note de mijloc: trandafir, osmanthus.
Note de bază: patchouli, santal.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: plin de energie, proaspăt.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170298
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim17:28

    Un parfum foarte dulce, dar e un parfum bun, potrivit celor care adora parfumurile dulci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim15:27

    Acest parfum proaspăt este dragostea mea din tinerețe. Parfumul este proaspăt, suculent, vesel, înălțător într-o clipă. Când este aplicat corect, parfumul este foarte frumos. Pare a fi ușor în compoziție, dar dens ca consistență. O alegere excelentă pentru primăvară și vara răcoroasă. Recomand parfumul pentru testare, deoarece va depasi cu mirosul multor parfumuri moderne.

    RăspundețiȘtergere