Parfum Oriental Florale Femei FM 317

Parfum ieftin PURE Royal 317 analogic Gucci Guilty
PURE Royal 317 parfum pentru femei. Parfumul este tentant și senzual, care emană un miros dulce și moale condimentat. Acest parfum rafinat trezește simțurile, cu amestecul său unic de note, creând un miros care este atât elegant, cât și senzual.
Parfumul este perfect pentru ocazii speciale, serile romantice. Indiferent dacă ești îmbrăcat pentru o seară plină de farmec sau pur și simplu vrei să adaugi o notă de lux vieții tale de zi cu zi, parfumul îi va captiva pe cei din jurul tău.
Notele bogate și dulci fac din parfum o alegere încântătoare pentru lunile mai reci, adăugând o notă de căldură și delicată atmosferei de iarnă și toamnă. Când este frig în afara ferestrei, acest parfum te va îmbrățișa și te va încălzi cu dragoste.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Guilty. FM 317 este un parfum florale cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: afine roșii, piper roz.
Note de mijloc: zmeură, piersică, violetă, liliac.
Note de bază: patchouli, cedru, ambră.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: tentant, senzual.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170317
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim16:52

    Parfumul este de înțeles și chiar puțin familiar, ceea ce nu este surprinzător având în vedere popularitatea sa. Ești o fată tânără, fierbinte și dansând sălbatic într-un club printre o grămadă de oameni. Iar din pielea ta umedă parfumul pulsează cu flori dulci. Acest parfum vechi este blând, moale, chiar insinuant. Feminitate elegantă și discretă pentru orice ocazie. Miroase modern spre deosebire de multe parfumuri de lux ale vremii.

    RăspundețiȘtergere