Parfum Oriental Vanilat de Dama FM 32

FM 32 parfumul miroase a Mugler Angel
FM 32 parfum pentru femei. Acest parfum iconic este o combinație armonioasă de acorduri dulci și orientale, care rezultă într-o aromă cerească, care este atât atrăgătoare, cât și reconfortantă.
Mirosul parfumului este caracterizat de notele sale proeminente de mandarină, miere, vanilie și ciocolată. Parfumul dezvăluie o aromă delicioasă și indulgentă, evocând un sentiment de căldură și binecuvântare îngerească. Tonurile bogate de ciocolată adaugă o notă de dulceață, în timp ce notele de caramel și vanilie oferă o netezime catifelată, creând un parfum cu adevărat de neuitat.
Este potrivit pentru anotimpurile mai reci, cum ar fi toamna și iarna. Natura sa confortabilă și fascinantă face ca parfumul să fie o alegere excelentă pentru a te ghemui într-un pulover confortabil lângă șemineu sau pentru a participa la evenimente de seară pline de farmec.
Acest parfum emană feminitate și eleganță, atrăgând femeile care au un puternic simț al stimei de sine. Mirosul este pentru femeia care vrea să lase o impresie de durată, captivându-i fără efort pe cei din jur cu aspectul ei angelic. Asociați-l cu o ținută elegantă și elegantă pentru a spori propria alură.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Angel. FM 32 este un parfum oriental cu o notă de ambră.

Note de arome: 
Note de vârf: pepene galben, nucă de cocos, mandarină, vată de zahăr.
Note de mijloc: mure, mango, prună miere.
Note de bază: vanilie, ciocolată, caramele.

Categorii de parfum: oriental.
Caracter: fascinant, ambiguu.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100032
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. parfum oriental de chihlimbar23:15

    Acesta este parfumul meu preferat din toate timpurile, îl am mereu în colecția mea. Este ca ceva dintr-o altă galaxie la propriu! FM 32 este cu siguranță un parfum polarizant, că anii 90 au fost o eră minunată a parfumeriei și poate și preferatul meu. Și bărbaților par să-i placă și am fost rugat să ies la o a doua întâlnire doar pe baza acestui miros.
    Unul dintre parfumurile mele preferate din toate timpurile este Chloe Narcisse, o floră orientală bombastică din anii 90, care este pur și simplu paradisiacă.

    RăspundețiȘtergere