Parfum Senzual Floral Fructat FM 322

Parfum ieftin PURE Royal 322 analogic Chanel Chance Eau Tendre
PURE Royal 322 parfum pentru femei. Parfumul este un parfum usor, feminin si matur, care emana un sentiment de prospetime si senin. Mirosul poate fi descris ca un buchet vibrant și romantic de flori și fructe. Aroma fructată subtilă și ușoară a parfumului creează o senzație minunată de fericire.
Acest parfum este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară. Compoziția sa ușoară și aerisită completează perfect vremea însorită și caldă. Mai mult decât atât, este o alegere excelentă pentru ziua, indiferent dacă mergi la serviciu, faci comisioane sau te bucuri de un brunch cu prietenii.
Versatilitatea parfumului, îi permite să fie bucurat de femei de diferite vârste și stiluri, deoarece parfumul său moale și senin este foarte atrăgător.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Chanɔe Eau Tendre. FM 322 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: gutui, grapefruit.
Note de mijloc: iasomie, zambilă.
Note de bază: mosc alb, cedru.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: senin, senzual.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170322
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim14:06

    Un parfum bland, floral-fructat, cremos si cu notele de baza calde ce te imbratiseaza si te fac sa te simti bine. Are un miros subtil, dar persistent. Cred ca se potriveste femeilor care prefera tinutele vaporoase, foarte feminine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim15:56

    Parfumul este frumos pana la imposibilitate: fructe si flori in proportii potrivite, miroase foarte feminin. Apare imediat o fată tânără, fără griji, într-o rochie albă romantică. Parfumul își va completa perfect proprietarul și îi va sublinia feminitatea.
    Dupa parerea mea, este ideal pentru picnicuri in parcuri vara, parfumul nu este prea dulce, nici prea proaspat, dar in acelasi timp motivant sa te bucuri de viata in orice zi a saptamanii.

    RăspundețiȘtergere