Parfum Puternic Lemnos Aromatic FM 327

PURE Royal 327 parfum clone Bleu de Chanel replica de parfum
PURE Royal 327 parfum pentru bărbați. Parfumul este un puternic care emana o aroma proaspata si condimentata. Mirosul său este un amestec armonios de note lemnoase și aromatice, creând un parfum neîmblânzit și puternic.
Cu compoziția sa versatilă, parfum pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Acordurile sale răcoritoare și crocante îl fac deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară. În timpul zilei, acest parfum miroase cel mai strălucitor, făcându-l ideal pentru ieșiri ocazionale, setări de birou sau chiar evenimente formale.
Aroma sa neîmblânzită și puternică atrage atât tinerii, cât și cei maturi, făcându-l un parfum universal. Parfumul combinat cu o ținută clasică și rafinată creează un ansamblu armonios care completează perfect aroma parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Blue de Chanɘl. FM 327 este un parfum lemnoase cu o notă patchouli.

Note de arome: 
Note de vârf: grapefruit, piper roz.
Note de mijloc: nucşoară, ghimbir, iasomie.
Note de bază: vetiver, patchouli, labdanum.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: neîmblânzit, puternic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170327
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

2 comentarii:

  1. Parfum intens12:28

    Tocmai am incercat acest parfum ieri, dintr-o mostră, l-am cumpărat la comanda mea parfum FM. Are un parfum profund, elegant și sofisticat. Parfumul este greu, așa că aveți grijă să îl pulverizați. Parfumul este pentru toamna si iarna, dar port acest parfum tot timpul anului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun parfum pentru un barbat19:09

    Cel mai bun parfum pentru un barbat. Este un parfum foarte elegant, delicat, rafinat, care este perfect pentru uzura zilnică, birou și evenimente formale care necesită costum și cravată. Parfumul este proaspăt și citric și apoi are câteva note lemnoase și picante. Dacă vă plac notele de grapefruit și lemn, probabil că vă vor plăcea. Parfumul este potrivit pentru fiecare anotimp deoarece are caracterul de a supraviețui lunilor mai reci, precum și prospețimea de a străluci în lunile mai calde. Este un parfum cu adevărat universal care nu va jigni pe nimeni și va atrage pe toată lumea.

    RăspundețiȘtergere