Parfum Citric Fresh Verde FM 33

FM 33 parfumul miroase a Dolce Gabbana Light Blue
PURE 33 parfum citric pentru femei. Parfumul este proaspăt, curat, dar nu copleșitor. Perfect, atunci când vrei doar să mirosi frumos. Este ca o respirație blândă și răcoritoare a mării într-o zi fierbinte de vară. Un parfum de vară foarte popular.
Parfumul se deschide cu o explozie de lămâie siciliană și mere crocante, creând un efect revigorant și tonifiant. Notele de inimă dezvăluie un buchet delicat de petale de iasomie și trandafir alb, adăugând o notă de feminitate și vesel compoziției. În cele din urmă, notele de bază de lemn de cedru și chihlimbar creează un traseu cald și senzual.
Parfumul este deosebit de potrivit pentru lunile mai calde, ceea ce îl face o alegere ideală pentru primăvară și vară. Parfumul de natura usoara si briza, completeaza perfect vremea insorita, evocand un sentiment de relaxare si libertate. În plus, notele sale proaspete și citrice o fac potrivită pentru ținuta în timpul zilei, indiferent dacă mergeți la birou, vă întâlniți cu prietenii, faceți cumpărături sau vă bucurați de o plimbare relaxată în parc.
Acest parfum este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care îmbrățișează viața cu bucurie și spontaneitate. Parfumul întruchipează personalitatea ei plină de viață și completează stilul ei de viață dinamic.
Cand vine vorba de asortarea unei tinute cu acest parfum, opteaza pentru haine lejere si stralucitoare care reflecta esenta parfumului. Scopul este de a îmbunătăți experiența generală și de a crea un amestec armonios de stil și parfum.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Light Blue. FM 33 este un parfum citrice cu o notă de lămâie.

Note de arome: 
Note de vârf: mango, lămâie siciliană, măr.
Note de mijloc: iasomie, bambus, trandafir alb.
Note de bază: patchouli, cedru, ambră.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: răcoritor, vese.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100033
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

3 comentarii:

  1. Anonim12:31

    Este un parfum fresh, persistent, curat pentru zilele toride de vara, persistenta este chiar buna avand in vedere cat este de citric. Recomand.

    RăspundețiȘtergere
  2. parfum pentru broker de asigurare12:59

    Sunt broker de asigurări și am de-a face cu oameni la birou și afară. Când am de-a face cu clienții mei cu privire la probleme de asigurare, nu vreau ca mirosul de parfum să fie copleșitor. Așa că folosesc acest parfum. Acest parfum nu este copleșitor, dar este ușor, subtil și plăcut. Nu am întâlnit o persoană care să urască acest miros. Dacă sunteți agent de asigurări, acest parfum este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. parfum de vara21:42

    L-am cumpărat într-o probă de parfum de Crăciun și acum este preferatul meu. Are un miros ușor, proaspăt și curat. Parfumul meu de vară, când este cald aleg mereu aceste parfumuri. Este unul dintre cele două parfumuri, pe care le am mereu o sticlă goală, la sfârșitul sezonului cald. Acest parfum este unul dintre preferatele mele pentru vara.

    RăspundețiȘtergere