Parfum Oriental Lemnos Balsamic Femei FM 359

Parfum de calitate, ieftin PURE Royal 359 echivalent Alien Essence Absolue Mugler
PURE Royal 359 parfum pentru femei. Parfumurile sunt luxoase și ultra-feminine, care au cucerit inimile multor iubitori de parfumuri. Amestecul unic de note florale și lemnoase creează un parfum cald și încântător care emană încredere și eleganță.
Parfumul perfect pentru toamnă și iarnă, deoarece notele sale calde și confortabile fac parfumul potrivit pentru zilele mai reci. Parfumul este mai bine de purtat seara, pentru că parfumul său seducător și misterios creează o atmosferă intimă. Parfumul său bogat și complex este perfect pentru femeile care doresc să iasă în evidență din mulțime și să facă o declarație.
Dacă sunteți în căutarea unui parfum cald și senzual, care emană încredere și eleganță, acest parfum poate fi alegerea perfectă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Alien Essence Absolue. FM 359 este un parfum orientale cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: iasomie, heliotrop.
Note de mijloc: rădăcină de iris, lemn de cașmir.
Note de bază: ambră gri, vanilie.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: magnetic, intens.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170359
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim20:51

    E un parfum puternic. Persista foarte mult și mirosul este extraordinar. Este puternic la inceput, dar dupa o ora devine mult mai cremos. Nu mi s-a parut chiar asa de intens cum ii spune numele. Sa fiu sincera, ma bucur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim14:27

    Aroma moale, ambra-vanilie, moderat dulce, iar iasomie rece miroase doar la inceput. Este imposibil să te desprinzi de acest parfum oriental, principalul lucru este să nu exagerezi, altfel alții nu vor putea împărtăși bucuria cu tine. În iarna caldă sau toamna rece sub un pulover cald, oferă confort.

    RăspundețiȘtergere