FM 413 Parfumuri Orientale pentru Femei

FM 413 parfumul miroase a Lancome La Vie est Belle analogic
Parfum FM 413, colecţia clasică pentru femei. Acest parfum este recunoscut pe scară largă pentru parfumul său dulce, pudrat și feminin, care emană un sentiment de lux.
Mirosul parfumului este un amestec armonios de note dulci și florale. Se deschide cu o explozie de para suculenta si coacaze negre, care sunt delicat echilibrate de esenta gratioasa de iris si floare de portocal. Pe măsură ce parfumul se instalează, ies la iveală note calde și reconfortante de paciuli și vanilie, adăugând profunzime și lux compoziției. Este un parfum bogat, cald și senzual.
Este deosebit de potrivită atât pentru primăvară, cât și pentru toamnă, deoarece notele sale florale și fructate se armonizează frumos cu schimbarea anotimpurilor. Mirosul emană un aer de eleganță și rafinament, făcându-l potrivit atât pentru ținute de zi, cât și de seară. Indiferent dacă participați la un eveniment formal sau vă bucurați de o ieșire ocazională, acest parfum completează fără cusur orice ocazie.
Conceput pentru femeia modernă și încrezătoare, acest parfum întruchipează feminitatea, bucuria și luxul. Combinați-l cu o ținută elegantă pentru o prezență cu adevărat încântătoare.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului La Vie Est Belle. FM 413 este un parfum oriental cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: coacăze negre, pară.
Note de mijloc: iris, iasomie, flori de portocal.
Note de bază: praline de ciocolată, patchouli, vanilie.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: impregnat cu dulceaţă, uşor cochet.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100413
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim12:06

    Un parfum foarte placut, usor dulce, cu o longevitate buna. E parfumul meu de suflet. Parfumul este un fel de perspectiva asupra vietii, inspirat de bucuri si placere in lucrurile mici. Extrem de romantic si feminin,cred ca se va simti minunat pe vreme rece. Daca vreti sa primiti complimente, nu ezitati sa achizitionati acest parfum, sigur veti fi remarcate.

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai bun parfum de femeie vreodată19:34

    Acesta este parfumul meu preferat FM. Iubesc parfumul dulce al acestui parfum. Parfum absolut uimitor, sexy, care durează toată ziua. Nu pulverizați prea mult, sau parfumul va fi prea puternic. Perfect pentru vremea rece de iarnă. Primesc complimente atât de la bărbați, cât și de la femei.

    RăspundețiȘtergere