Parfum Floral Lemnos Femei FM 414

FM 414 parfumul miroase a Hugo Boss Ma Vie Pour Femme analogic
FM 414 parfum floral pentru femei. Parfumul este un amestec încântător de note florale, fructate și lemnoase, creând o experiență de miros revigorantă și foarte feminină.
Nota de vârf a parfumului de cactus oferă o explozie de prospețime, în timp ce notele de inimă de frezie roz, iasomie și petale de trandafir adaugă o notă delicată și romantică. Notele de bază de lemn de cedru și chihlimbar adaugă parfumului o nuanță de element cald și sofisticat.
Acest parfum rafinat este perfect pentru primăvară și vară, deoarece notele sale florale și fructate îl fac curat și plăcut pe vreme mai caldă. În timpul zilei, este deosebit de potrivit pentru primăvară și vară, deoarece caracterul proaspăt și vibrant al parfumului completează atmosfera însorită și veselă.
Pentru a completa esența acestui parfum, se recomandă o ținută elegantă și lejeră. Parfumul și ținuta creează împreună un ansamblu armonios care radiază încredere și independent.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Ma Vie pentru doamnă. FM 414 este un parfum floral cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: cactus.
Note de mijloc: trandafir, iasomie, crin.
Note de bază: cedru, note lemnoase.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: independent, foarte feminin.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100414
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim14:18

    Parfumul este frumos, delicat și foarte feminin. Unul dintre parfumurile pe care le am mereu în colecția mea. Un parfum feminin placut, pe pielea mea se deschide chiar si cu un usor acvatic. Miros moale trandafir și frezie, încadrat de un accent moale de lemn. Unul dintre mirosurile universale.

    RăspundețiȘtergere