Parfum Floral Oriental Verde FM 97

FM 97 Parfumuri Pentru Femei
PURE 97 parfum floral pentru femei. Parfumul este ca o gură de aer proaspăt de primăvară captat într-o sticlă. Parfumul său încântător întruchipează energia vibrantă și frumusețea înfloritoare a sezonului, făcându-l însoțitorul perfect pentru femeile care caută o experiență parfumată de primăvară.
Parfumul parfumului este caracterizat de notele sale de varf de trandafir si frezie, care ofera o deschidere proaspata si feminina. Cricantă și florală, crinul amintește de dimineața proaspătă. Aceste acorduri florale sunt frumos echilibrate cu note de bază de mosc și lichen de stejar, oferind parfumului o nuanță caldă și senzuală.
Parfumul este un parfum catifelat și luminos, care este perfect pentru o femeie tânără, aventuroasă, care se bucură de aer liber și vrea să se simtă proaspătă și încântătoare pe tot parcursul zilei. Parfumul este perfect pentru purtarea de zi cu zi și are o lejeritate care îl face potrivit pentru primăvară și vară. O rochie cochetă de vară, combinată cu sandale elegante și accesorii minimaliste, surprinde fără efort esența acestui parfum.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Rush 2. FM 97 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: frezie, lăcrămioară, trandafir.
Note de mijloc: crin, gardenie, palmier, narcisă.
Note de bază: coacăze negre, mosc, muşchi de stejar.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: încântător, catifelat.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100097
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim17:16

    Un parfum classic pentru cunoscatori. Este tineresc, eu l-am descoperit inca din liceu, si a fost parfumul care imi aduce aminte de o gramada de momente minunate cu care il asociez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim13:41

    Un parfum foarte usor, perfect pentru vara. Este probabil parfumul meu semnătură. Parfumul este de lungă durată, curat și sexy. Este unul dintre acele arome vibrante care îmi oferă o dispoziție și energie grozave pe tot parcursul zilei, deoarece este atât de crocantă și de tinerească. Acesta ar putea fi un parfum de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere