Parfum Oriental Citric Femei FM 98

FM 98 parfumul miroase a Mexx Woman analogic
FM 98 parfum pentru femei. Mirosul este un amestec încântător de note florale și fructate, creează un parfum proaspăt și ușor dulce.
Notele de varf ale parfumului includ lamaie suculenta, coacaze negre vibrante si bergamota savuroasa, oferindu-i o deschidere plina de viata si energic. Pe măsură ce parfumul se instalează, dezvăluie o inimă de iasomie romantică, trandafir delicat și crin. Notele de bază de chihlimbar cald și cedru senzual oferă un finisaj neted și senzual al parfumului.
Caracterul său ușor și înălțător îl fac deosebit de ideal pentru anotimpurile de primăvară și vară, când vremea este caldă și însorită. Parfumul poate fi purtat atât ziua, cât și seara.
Conceput pentru femeile care apreciază un parfum tineresc și vibrant, se asortează bine cu ținute lejere, casual și feminine. Bluza croită asortată cu blugi s-ar armoniza perfect cu parfumul. Parfumul se adresează femeilor care apreciază un echilibru delicat între prospețime și dulceață, făcându-l potrivit pentru femeile de toate vârstele.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Mexx Women. FM 98 este un parfum oriental cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: coacăze negre, bergamotă, lămâie.
Note de mijloc: iasomie, lăcrămioară, trandafir.
Note de bază: lemn de santal, cedru, chihlimbar.

Categorii de parfum: oriental.
Caracter: proaspăt, subtil.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100098
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:53

    Parfumul este frumos, monolitic, citric, cu o bază lemnoasă. Parfumul este proaspat si dulce in acelasi timp. Acest parfum pentru femeie miroase cu adevărat neobișnuit și plăcut. Iubesc acest parfum de mulți ani, îl folosesc rar, dar acest parfum oriental trebuie să fie în garderoba mea. Aroma scârțâitoare a curățeniei, de parcă ți-ai fi uns mâinile cu cremă frumoasă.

    RăspundețiȘtergere