Supliment Alimentar SLIM EXTREME

Supliment Alimentare SLIM EXTREME
Supliment alimentare Slim Extreme. Sprijină scăderea în greutate, reducând pofta de mâncare. Conține glucomanan, care are un randament ridicat de reducere a greutății corporale. Nutricode Slim Extreme este o compoziție de ingrediente care susține pierderea greutăţii corporale prin reducerea poftei de mâncare. Sistemul unic „All day weight control” a fost conceput pentru persoanele care doresc să își reducă greutatea corporală într-un mod rațional. Permite, de asemenea, menținerea frumuseții pielii în timpul dietelor de slăbire. Produs adecvat pentru vegetarieni și vegani.
Tablete efervescente cu aromă de struguri. Au ca sarcină să completeze vitaminele și mineralele pe care le pierdem reducând cantitatea de alimente consumată pe zi. De asemenea, unele diete conduc la pierderea vitaminelor și mineralelor. Tabletele SLIM EXTREME sunt o completare perfectă a curei de slăbire: un set de ingrediente selectate corespunzător, necesare pentru menținerea frumuseții pielii. Vitamina C susține producția de colagen, asigurând pielii funcționarea adecvată. Biotina asigură metabolismul energetic corespunzător și macroelementele nutritive iar împreună cu vitamina B2 ajută la păstrarea unui ten sănătos. Calciul asigură funcționarea corespunzătoare a enzimelor. Dizolvaţi 1 tabletă pe zi într-un pahar cu apă (200 ml) și o beţi înainte de masă.
Comprimate filmate. Pe baza ingredientului inovator – glucomanan–care, în combinație cu o dietă hipocalorică, influențează pierderea în greutate. Cromul ajută la menținerea unui nivel adecvat al glucozei din sânge, limitând pofta de dulciuri şi dorința de a lua gustări între mese. Un suport al unei diete echilibrate este și zincul, care asigură metabolizarea corectă a carbohidraților, acizilor grași și macronutrienţilor și, de asemenea, ajută la sinteza corectă a proteinelor implicate în metabolism. La rândul său, extractul de Garcinia cambogia este o sursă de acid hidroxicitric (HCA), care încetinește producția de grăsime în organism. Utilizaţi câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu o cantitate mare de apă (1 sau 2 pahare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu