Parfum Floral Fructate Femei FM 438

FM 438 parfumul miroase a Mugler Aura echivalent
PURE 438 parfum floral de femeiParfum dulce cu vanilie. Un parfum exclusivist, bine lucrat, care te va duce într-o călătorie dulce.
Este un parfum unic și intrigant care combină notele verzi cu nuanțe dulci și lemnoase, care oferă căldură și profunzime.
Este un parfum complex și atrăgător care combină note proaspete, florale și lemnoase pentru a crea un miros cu adevărat distinctiv. Acest parfum este o potrivire perfectă pentru femeile care nu se tem să iasă în evidență din mulțime și au stilul lor unic.
Parfumul care poate fi purtat atât ziua, cât și seara, făcându-l un parfum versatil pentru orice ocazie. Poate fi un parfum de semnătură pentru iarnă sau toamnă în timpul zilei.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Aura. FM 438 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: flori de măr, nectarină, pară
Note de mijloc: iasomie, bujor, heliotrop
Note de bază: zahăr brun, tămâie, vanilie, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: dulce, feminin, senzual
Volum: 50 ml.
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100438
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:50

    Parfumul este suculent, gustos și dulce. Pera de la început este, de asemenea, bine miros, și dă nota principală dulce. După un timp, parfumul devine mai calm. Acest parfum este deosebit de bun pentru vremea caldă ploioasă, după părerea mea se deschide cel mai bine în umiditate ridicată și miroase pur și simplu divin, ca un fel de pădure tropicală.
    Am observat că multor femei nu le place acest parfum, dar aud tot timpul complimente de la bărbați. În mod curios, bărbații sunt interesați de ce fel de parfum.

    RăspundețiȘtergere