Parfum Floral Fructat FM 443

FM 443 parfumul miroase a Red by Giorgio echivalent
PURE 443 parfum floral de femeiMirosul acestui parfum FM poate fi descris ca o combinație caldă, bogată și elegantă de note florale și lemnoase.
Se deschide cu o explozie vibrantă de coacăze negre și bergamotă, care ridică instantaneu starea de spirit. Inima parfumului dezvaluie un buchet de iasomie, lacramioare si ylang-ylang, adaugand o nota de feminitate si eleganta. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, ies la iveală notele de bază calde și lemnoase de lemn de cedru, lemn de santal și paciuli, creând o aromă persistentă și romantică.
Acest parfum este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de toamnă și iarnă, când notele sale calde și confortabile se armonizează cu vremea mai rece. Este, de asemenea, un parfum versatil care poate trece fără probleme de la parfumul de zi la cel de noapte.
Acest parfum este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care apreciază eleganța atemporală și dorește să lase o impresie de durată.
Totul este să găsești echilibrul potrivit între elegant și romantism pentru a crea un ansamblu armonios care întruchipează esența acestui parfum.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Red by Giorgio. FM 443 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: portocală, bermotă, coacăze negre
Note de mijloc: iasomie, floare de portocal, ylang-ylang, lăcrămioară
Note de bază: lemn de cedru, lemn de santal, vanilie

Categorii de parfum: floral
Caracter: elegant, seducător, cald
Volum: 50 ml.
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100443
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:33

    Acesta este parfumul meu floral preferat. Ce să spun, parfumul este frumos și cald. Old school, poți găsi totul în acest parfum, dar mai ales multe flori. Parfumul este foarte feminin. Cele mai bune parfumuri florale pentru doamne.

    RăspundețiȘtergere