Parfum Lemnos Picant Dulce FM 703

FM 703 Parfum pentru Femei
PURE 703 parfum lemnos de femei. Parfumul este un captivant care întruchipează un echilibru delicat între lumină și întuneric, dezvăluind natura misterioasă și senzuală a unei femei. Încântă simțurile cu amestecul său unic de acorduri florale și fructate, creând un miros fascinant.
Parfumul se deschide cu note de vârf proaspete și strălucitoare de lămâie, ceai și merișor, care conferă o aură vibrantă și veselă. Pe măsură ce parfumul evoluează, ies la iveală o frumoasă notă florală de inimă de trandafir, bujor și nufăr, infuzând compoziția cu o eleganță moale și feminină. În cele din urmă, o bază caldă și seducătoare de lemn blond și paciuli completează parfumul, lăsând o urmă persistentă de senzualitate.
Acest parfum rafinat este potrivit atât pentru ținuta de zi, cât și de seară, făcându-l versatil pentru orice ocazie. În timpul anotimpurilor mai calde de primăvară și vară, notele ușoare și răcoritoare ale parfumului îl fac alegerea perfectă pentru a vă spori feminitatea și eleganța. În lunile mai reci de toamnă și iarnă, nuanțele sale calde și primitoare oferă o aură reconfortantă și atrăgătoare.
Parfumul este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare și sofisticată, care emană un aer de mister. Când vine vorba de ținuta perfectă care să însoțească acest parfum, optează pentru ceva care să reflecte calitățile sale feerice și senzuale.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Ange Ou Demon Le Sɘcret 2014. FM 703 este un parfum lemnoase cu o notă picantă.

Note de arome: 
Note de vârf: lămâie, coacăze negre merişoare, frunze de ceai
Note de mijloc: nufăr, trandafir, alb bujor
Note de bază: vanilie, patchouli, mosc

Categorii de parfum: lemnoase
Caracter: dulce, proaspăt, uşor, vesel
Volum: 50 ml.
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100703
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim19:34

    Parfumul are un miros puternic de ceai verde și, de asemenea, pot mirosi puțin fructat și floral. Parfumul mă face să mă simt curat, elegant și confortabil. Simt că este un parfum de vară perfect. Totuși, probabil aș purta-o și pe tot parcursul anului. Notele sunt la fel ca cele descrise și sunt încântat de această achiziție oarbă.
    Parfumul este atât de subiectiv, mai ales având în vedere modul în care se amestecă cu chimia corpului individual. Tot ce pot să spun este că este perfect pentru mine. Parfumul este ușor, frumos și exact ceea ce căutam.

    RăspundețiȘtergere