Cremă de Corp pentru Fermitate Intensă Firming Complex

Cremă De Corp Pentru Fermitate Intensă Firming Complex
Am compilat cele mai bune ingrediente cu tehnologia, pentru a te ajuta cu modelarea siluetei. Bazat pe cele mai recente cercetări științifice am creat un complex unic Slimenum Ultra³ MC 16.0, pe care
l-am combinat cu concentrații mari de materii prime care stimulează arderea grăsimilor. Acest lucru a dus la crearea unui preparat inovator care, într-un mod revoluționar, susține structura pielii și ajută la reducerea simptomelor celulitei. Ingredientele inovatoare conținute în cremă susțin procesele de reducere a grăsimii corporale și împiedică lăsarea pielii, hidratând-o și redându-i fermitatea. Cu ajutorul unui corp frumos și sănătos te vei face remarcată.
Un complex de cele mai bune ingrediente, care îți modelează perfect silueta:
Slimenum Ultra³ MC 16.0 – special pentru FM WORLDS, specialiștii au combinat materii prime de cea mai înaltă calitate și au folosit tehnologii de generație nouă pentru a crea un complex eficient pentru modelarea siluetei. Ingredientul minune conținut în Cremă de Corp pentru Fermitate Intensă Firming Complex, reduce cantitatea de țesut adipos acumulat, slăbind în mod eficient corpul și reducând în mod vizibil imperfecțiunile pielii. Silueta este modelată 3D, folosirea cremei asigurând efecte comparabile cu efectele procedurilor cu ultrasunetele.
Acidul ximenic face pielea mai elastică, asigurându-se că rămâne fermă și că își păstrează elasticitatea. În plus, crește eficiența mecanismelor antioxidante ale pielii, susținând protecția împotriva stresului oxidativ și asigurându-i un aspect frumos și sănătos.
O combinație valoroasă de alge marine și proteine din plante asigură un efect vizibil de lifting.
Extractul de bougainvillea, o plantă valoroasă, originară din America de Sud, este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care susține procesele de reducere a grăsimii corporale și previne lăsarea pielii, crescând sinteza proteoglicanilor, colagenului și elastinei.
Un corp îngrijit și sănătos este un cadru elaborat al unui portret excepțional, iar Cremă de Corp pentru Fermitate Intensă Firming Complex un artist eminent, care îmbunătățește defectele pielii corpului. Ingredientele alese cu grijă, netezesc și întind pielea, ajutând la reducerea grăsimii corporale. Crema ultra-modernă UTIQUE îmbunătățește aspectul siluetei tale, astfel încât să te poți lăuda cu ea ca și cu o operă de artă.

Volum: 120 ml
Cod: 502032

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu