Ulei de Lux pentru Masaj Firming Ritual

 

Uleiul de lux pentru masaj Firming Ritual intensifică senzațiile senzuale și îmbunătățește aspectul pielii. Conține un ingredient unic sub formă de ulei pe bază de extract de ghimbir, care susține perfect procesul de ardere a grăsimilor, contribuind la fermitatea pielii.
Susține arderea grăsimilor și ajută la combaterea celulitei. Conține ulei de eucalipt, care are un efect pozitiv asupra stării de bine. Pompița cu care este dotat ușurează modalitatea de utilizare a produsului.
O sărbătoare pentru piele șI simțuri.
Masajul cu uleiurile UTIQUE nu va fi doar un moment de relaxare și de detașare de grijile cotidiene, dar și un tratament de îngrijire care îți va lăsa pielea mătăsoasă, netedă și plăcută la atingere. Datorită ingredientelor atent alese, uleiurile sunt ideale pentru masajul întregului corp și pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată și sensibilă. Mirosurile captivante se datorează uleiurilor esențiale naturale.
Rețetele prețioase care au concentrații bogate în acizi grași și uleiuri cu vitamine precum argan, trandafir, jojoba, avocado, orez, primula de seară și gălbenele, hrănesc minunat pielea, restabilind strălucirea sa sănătoasă.

Volum: 200 ml
Cod: 502049

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu