Parfum Chypre Aromatic Bărbați FM 110

FM 110 parfum clone JPG La Male cel mai bun replica de parfum
PURE 110 parfum chypre pentru bărbați. Cu amestecul său unic de note, creează un miros de neuitat și rebel.
Mirosul se deschide cu note de vârf proaspete și aromate de mentă, lavandă și bergamotă. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, își dezvăluie notele de inimă de cardamom, chimen și floare de portocal, adăugând o notă condimentată și caldă. Notele de baza de mosc, chihlimbar si vanilie ofera parfumului urma sa de lunga durata. Aceste acorduri lemnoase și dulci creează o aromă rebelă și seducătoare, lăsând o impresie de durată oriunde te duci. Notele sale calde și aromate îl fac în egală măsură pentru lunile mai reci, precum toamna și iarna.
Indiferent dacă mergeți la o întâlnire, participați la un eveniment special sau pur și simplu doriți să lăsați o impresie de durată, este un parfum care vă va spori prezența și vă va lăsa o urmă de miros memorabilă.
Unicitatea sa îi permite să fie asortată atât cu ținute casual, cât și cu ținute formale, adăugând un plus de atractivitate.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului La Male. FM 110 este un parfum chypre cu o notă de ambră şi mosc.

Note de arome: 
Note de vârf: levănţică, bergamotă, cardamon.
Note de mijloc: floare de portocal, lăcrămioară.
Note de bază: mosc, ambră, patchouli.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: puţin arogant, rebe.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100110
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Un comentariu:

  1. Anonim13:20

    Un parfum de care m-am indragostit de la prima intalnire. Imi da o stare de bine de fiecare data cand il port. E minunat.

    RăspundețiȘtergere