Parfum Oriental Lemnos Mosc FM 162

PURE Royal 162
PURE Royal 162 parfum pentru femei. Este un parfum care întruchipează esența eleganței atemporale și clasice. Din momentul în care experimentezi parfumul său captivant și ușor dulce, ești transportat într-o lume a alură clasică și a rafinamentului.
Cu doar câteva spritz-uri, poți fi sigur că parfumul va rămâne cu tine pe tot parcursul zilei, asigurându-te că vei face o impresie de durată.
Deși este adesea asociat cu lunile mai reci datorită nuanțelor sale calde și ușor dulci, transcende limitele sezonului rece. Indiferent dacă este o zi însorită, dar răcoroasă de vară sau o seară de iarnă, acest parfum adaugă o senzație de confort în orice perioadă a anului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Rodriguɘz For Her. FM 162 este un parfum orientale cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: miere florală.
Note de mijloc: trandafir, vanilie.
Note de bază: mosc, patchouli.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: clasic, ușor dulce.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170162
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim12:15

    Este un parfum dulceag și mi se pare că merge mult mai bine seara-noaptea, dar nu este exclus să îl folosești și ziua pentru a atrage priviri. Parfumul asta striga un singur cuvant: Femeie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim16:29

    Acesta este cel mai preferat parfum de mosc al meu. Acest parfum creează o atmosferă de intimitate, feminitate, senzualitate, un fel de siguranță și liniște.
    L-am cumpărat prima dată cu mult timp în urmă, când acest parfum de mosc a apărut pentru prima dată la vânzare, apoi a fost o scurtă pauză, iar acum, de 3 ani încoace, acesta este parfumul meu de mosc preferat pentru femei. Pentru mine, este un parfum de puritate și sexualitate în același timp. Dar sexualitatea nu este modul în care o percep bărbații. Sexualitatea este așa, cum se vede o femeie? Pentru mine, aceasta este o odă feminității.

    RăspundețiȘtergere