Parfum Floral Oriental Vanilie FM 147

PURE Royal 147
PURE Royal 147 parfum pentru femei. Parfumul este captivant și atrăgător, care emană o eleganță și senzualitate atemporale. Cu amestecul său atrăgător de note florale și orientale, parfumul creează un miros de neuitat.
Parfumul este conceput pentru femeia încrezătoare și romantică. Ea emană o aură de farmec magnetic. Acest parfum completează perfect personalitatea ei.
Caracterul său cald și senzual îl face deosebit de potrivit pentru lunile mai reci, adăugând o notă de rafinament și alură garderobei tale de iarnă. Atractia sa atemporala permite sa fie savurata iarna si toamna, ziua sau noaptea.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului The Onɘ for her. FM 147 este un parfum florale cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: litchi, mandarină, piersică.
Note de mijloc: prună, lăcrămioară, crin.
Note de bază: vanilie, ambră gri, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: cu bun gust, fermecător.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170147
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim12:04

    Un parfum minunat.Se simte foarte bine vanilia si ambra, este un parfum dulce dar nu sufocant. Parfum cu atitudine, superb si foarte persistent. Merita încercat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim16:46

    Este un articol esențial în colecția mea de parfumuri de mulți ani. Pentru gustul meu, combinația perfectă de dulceață și prospețime, vanilie și fructe. Niciun alt parfum nu te poate salva de vremea rece ca acest parfum de vanilie.
    Mirosul unei femei de succes, autosuficientă, care stă într-un restaurant, poate cu un soț care o adora, poate cu cea mai bună prietenă. Este îmbrăcată într-o rochie elegantă. În afara ferestrei este un viscol, fulgi de zăpadă se învârte în aer. Iar restaurantul este cald și confortabil, miroase a vin fiert și a desert de vanilie.

    RăspundețiȘtergere