Ceai negru. Frunze de ceai cu un adaos de ulei natural de bergamotă,
petale de albăstrea, coajă de portocală și mirt de lămâie.
Combinația dintre ceaiul negru Ceylon, uleiul natural
de bergamotă din Italia, coaja de portocală, petalele de albăstrea și mirtul de lămâie formează o variație citrică unică a ceaiului clasic Earl Grey. Baza acestei băuturi nobile provine din Sri Lanka, unde frunzele de ceai își dezvoltă pe deplin gustul, după care, în procesul de fermentare, capătă un caracter distinctiv, atât de apreciat de iubitorii de Earl Grey.
de bergamotă din Italia, coaja de portocală, petalele de albăstrea și mirtul de lămâie formează o variație citrică unică a ceaiului clasic Earl Grey. Baza acestei băuturi nobile provine din Sri Lanka, unde frunzele de ceai își dezvoltă pe deplin gustul, după care, în procesul de fermentare, capătă un caracter distinctiv, atât de apreciat de iubitorii de Earl Grey.
Cum se infuzează?
Pune o linguriţă de ceai de
persoană, într-un ibric, toarnă
apă fierbinte la o temperatură
de 95°C (aprox. 150 ml pentru
o ceașcă), după care infuzează
timp de 2 - 3 minute. Înainte
de servire, separă frunzele de
infuzie.
Greutate: 75 g.
Cod: AH6
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu