Cafea naturală Classic. Pentru espresso, măcinată fin. Închisă în capsulele noastre, cafeaua columbiană
arabica oferă băuturii o catifelare cu ușoare note acide,
care aduc o senzație plăcută de prospețime. Lasă
un gust uşor de citrice, iar intensitatea experienței
gustative este dată de aroma
profundă, în care se împletesc fluid notele de fructe şi de caramel.
profundă, în care se împletesc fluid notele de fructe şi de caramel.
Cum se face?
Pentru cele mai multe cafele
naturale folosim prăjirea
medie, de tip American
Roast. Boabele se prăjesc
la o temperatură de 210 ° C,
timp de aproximativ 20 de
minute, iar apoi sunt răcite
cu grijă, cu aer circulant. În
timpul prăjirii, boabele de cafea
capătă o culoare maro deschis.
După prăjire, suprafața lor
este uscată, iar gustul devine
complex și bine echilibrat, în
ceea ce priveşte dulceața,
amăreala și aciditatea. În
plus, la cafeaua Aurile Classic
am folosit prăjirea Full City
Roast: prăjim 30% din boabe
la o temperatură de 225 ° C,
pentru a obține o suprafață ușor
uleioasă și astfel, o corpolență
mai plină, o aromă mai intensă
și un gust mai puternic.
Greutate: 250 g.
Cod: AR14
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu