Parfum Floral Oriental Senzuală FM 487

 

FM 487 parfum replica Givenchy Live Irresistible Rosy Crush dupe

PURE 487 parfum pentru femei. Parfumul este dulce și fructat, cu o nuanță ușor picant și mosc.
Mirosul se deschide cu note de vârf vibrante de piper roz, zmeură și măr, care îi conferă un început de parfum revigorant și energic. Inima parfumului înflorește cu trandafir, bujor și cuișoare, adăugând o notă delicată și romantică. În cele din urmă, notele de bază de paciuli, mosc și lemn de santal oferă o bază caldă și senzuală.
Caracterul său luminos și înălțător îl face o alegere excelentă pentru primăvară și vară, adăugând o notă de jucăuș zilelor liniștite și serilor calde. În aceste anotimpuri, parfumul completează perfect atmosfera veselă și vibrantă.
Este o alegere excelentă pentru femeile care doresc un parfum distractiv și cochet, care să le ridice starea de spirit și să le lumineze ziua.
Când vine vorba de ținuta care se asortează bine cu acest parfum, un ansamblu șic și feminin este alegerea perfectă. Scopul parfumului este de a îmbrățișa eleganța și grația în timp ce adăugați o notă de jucăuș ținutei tale.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Live Irrɘsistible Rosy Cruƨh. FM487 este un parfum florale cu note orientale.

Note de arome: 
Note de vârf: ardei roz, zmeură, coacăze, măr.
Note de mijloc: trandafir, bujor, garoafă, iris.
Note de bază: paciuli, lemn de santal, mosc, vanilie.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: fantezie, senzuală, atrăgătoare.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170487
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:46

    Parfum nebun de atragator. Acest parfum este incredibil de feminin. O fată cu un astfel de parfum va dori să fie îmbrățișată. O rochie roz deschisă, fluidă, o geantă de răchită, sandale... Femeia frumoasă este purtătoarea acestui parfum.

    RăspundețiȘtergere