Parfum Oriental Floral Cald FM 442

FM 442 parfumul miroase a Jacques Fath Fath de Fath echivalent
PURE 442 parfum orientale de femeiParfumul este dulce, cald, fructat, dar nu stânjenitor sau copleșitor. Emite o aromă bogată și caldă, care lasă o impresie de durată.
Mirosul se deschide cu un amestec de condimente calde și note citrice. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, iese la iveală un buchet de acorduri florale, inclusiv iasomie și trandafir, adăugând o notă de feminitate și intriga. Notele de bază, se reunesc pentru a forma baza parfumului, creând un miros cald și picant.
Acest parfum rafinat este potrivit în special pentru toamna și iarna sau lunile mai reci ale anului, când caracterul său luxos și confortabil poate fi pe deplin apreciat. De asemenea, se va potrivi perfect în timpul întâlnirilor de seară și al evenimentelor speciale, făcându-l o alegere excelentă pentru o ieșire de noapte sau o întâlnire formală.
Acest parfum completează personalitatea femeii, adăugând o notă de alură și mister aspectului ei. Este un parfum care cere atenție și lasă o dâră de farmec oriunde s-ar afla.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Fath de Fath (1993). FM 442 este un parfum orientale cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: trandafir, floare de portocal, pară
Note de mijloc: cafea, iasomie, piersică
Note de bază: vanilie, patchouli, lemn de cedru

Categorii de parfum: orientale
Caracter: cald, picant, intrigant
Volum: 50 ml.
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100442
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:53

    Parfumul este minunat, cald, picant la un pret mic. Îmi place în special tema florală, este atât de strălucitoare, suculentă și cremoasă, foarte realistă. Dulceața pentru gustul meu de aici nu este excesivă, ci naturală. Aroma este bine echilibrată. Foarte feminină și confortabilă. Îl pot sfătui să cumpere orbește pentru iubitorii de parfumuri dulci, calde, florale, pudrate.

    RăspundețiȘtergere