Parfum Oriental Floral FM 441

FM 441 parfumul miroase a Guerlain Mon Guerlain echivalent
PURE 441 parfum oriental de femeiAmestecul său unic de note creează un parfum încântător și luxos.
Parfumul se deschide cu note proaspete și vibrante de lavandă și bergamotă, care adaugă o notă de luminozitate compoziției. Notele de inimă dezvăluie un buchet rafinat de iasomie și iris, dând parfumului un aspect senzual și pudrat. În cele din urmă, notele de bază de vanilie și lemn de santal oferă un fond de ten cald și reconfortant.
Parfumul are un parfum versatil care poate fi savurat pe tot parcursul anului. Amestecul său armonios de note florale, pudrate și lemnoase îl face potrivit atât pentru ținuta de zi, cât și de seară. În lunile mai calde, adaugă o notă de rafinament ansamblurilor tale de vară, în timp ce în anotimpurile mai reci te învăluie într-o căldură confortabilă și plăcută.
Acest parfum fermecător este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care apreciază eleganța și rafinamentul atemporal.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Guerlain Mon. FM 441 este un parfum orientale cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, lavandă, ylang-ylang
Note de mijloc: iasomie, iris
Note de bază: vanilie, lemn de santal, mosc

Categorii de parfum: orientale
Caracter: cald, proaspăt, eliberator
Volum: 50 ml.
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100441
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:12

    Parfumul este extrem de feminin. Aroma armonioasă, caldă - de lavandă. Eu port acest parfum cel mai des iarna, dar in general il folosesc tot timpul anului si din orice motiv si fara motiv. Parfumul miroase cel mai bine pe un guler de blană în toamna-iarnă și vremea cu vânt.

    RăspundețiȘtergere