Gelul de Duș de Lux Sandalwood & Patchuli


Mirosul senzual al lemnului de santal se împletește elegant cu notele relaxante de patchouli... Este o compoziție care aduce tot ce-i mai bun corpului tău.
Gelurile de dus de lux UTIQUE constituie cel mai bun cocktail de îngrijire a corpului, compus din
compoziții de parfumuri prețioase şi ingrediente atent selecționate, care vor regenera imediat pielea și o vor hidrata intens, în același timp lăsând un miros seducător de lungă durată. Curăță delicat pielea ta, fără a deteriora starturile de protecție. Acestea includ o formulă inovatoare numită Biohydration Plus și complexul Whitesense.
Biohydration Plus este o formulă unică, selectată special pentru FM World care asigură pielii tale o hitratare imediată pentru o perioadă lungă de timp. Datorită tehnologiei sale avansate, acțiunea sa este completă: regenerare imediată și destindere. In plus, previne pierderea apei, protejând astfel pielea de uscare.
WhitesenseTM este un extract extraordinar din florile albe ale trandafirul de Provence (Rosa centifolia L.), iasomie (Jasminum officinale L.) și margaretă (Bellis perennis L.), care face imediat pielea corpului netedă și extrem de moale. Prezența produsului Whitesense în gama de lux Utique garantează o experiență excepțională și senzuală care vă va face să vă simțiți bine.
Datorită ingredientelor inovatoare, Gelurile de duș UTIQUE îți vor îmbunătăți starea pielii lăsând-o mătăsoasă, în timp ce compozițiile de parfumuri seducătoare au un efect liniştitor şi relaxant.

Volum: 200 ml
Cod: 502013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu