Supliment Alimentar Beauty Detox

Supliment Alimentar Beauty Detox
Frumusețea și sănătatea încapsulate într-o singură pastilă? Acum este posibil datorită Beauty Detox. Combinația inovatoare de spirulină și colagen vă ajută să aveți grijă atât de starea perfectă a organismului, cât și de aspectul fizic.
Spirulina alga – aliment minune verde. O alga unică, clasificată printre cele mai bune zece produse
minune, cu un conținut de proteine de trei ori mai mare decât carnea (aproximativ 70%) și unul de calciu mai mare decât cel din lapte. Este una dintre cele mai bogate surse de clorofilă, beta-caroten și acizi nucleici printre toate produsele alimentare vegetale și animale. Ajută la purificarea ficatului și a rinichilor de toxine, reduce nivelul de aciditate si de cholesterol rău din organism. Datorită fenilalaninei, ameliorează digestia și reduce pofta de mâncare. Este pur și simplu "aur verde" pentru corpul nostru.
Colagenul activ – bogăția oceanelor. Colagenul natural, obținut din carnea de pește – un ingredient cu o puritate și concentrație excepționale - este inclus în suplimentul Beauty Detox, garantând întârzierea îmbătrânirii pielii, îmbunătățirea hidratării și reducerea ridurilor. În plus, ameliorează afecțiunile inflamatorii care pot duce la răniri, durere și pierderea funcționalității articulațiilor. O piele frumoasă, hidratată și tânără, plus o condiție perfectă pentru articulații - de acum aveți această combinație inedită la îndemâna voastră.
Colagen de calitate superioară:
 Producția de colagen din Beauty Detox este monitorizată în fiecare etapă de producție, prin Controlul Inter-procesual al Laboratorului de Control al Calității, asigurându-se astfel standardizarea produselor și un nivel de purificare neobișnuit de ridicat.
Colagenul din Beauty Detox se distinge de alte preparate disponibile pe piață printr-o o cantitate impresionantă de hidroxiprolină - aproximativ 8%, ceea ce înseamnă că produsul conține cel puțin 67% colagen. Este o garanție pentru cea mai bună calitate.
Vitamina C naturală conținută în extractul de fructe acerola susține sinteza colagenului pentru a asigura funcționarea corectă a pielii și contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat.
Este un produs unic la nivel mondial, vă ajută să aveți grijă atât de starea perfectă a organismului, cât și de aspectul fizic. Spirulina, care este o bogată sursă naturală de proteine vegetale, cu un conținut de peste 70%, susține controlul greutății corporale, ajută la eliminarea toxinele din organism și asigură vitalitatea acestuia. Vitamina C de proveniență natural, conținută în fructele de acerola, susține sinteza colagenului pentru a asigura funcționarea corectă a pielii și articulațiilor. Este un supliment unic care a fost conceput pe baza celor mai recente inovații biotehnologice, păstrând în același timp standarde superioare de puritate.

60 capsule un system de 30 de zile
Cod: 801014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu