Supliment Alimentar Magnesium 24 h System Triplex Power

Supliment Alimentar Magnesium 24 h System Triplex Power
Magneziul variază în funcție de sursă! Ingredientele cheie ale suplimentului Magnesium 24 h Triplex Power sunt citratul de magneziu și L-pidolatul de magneziu. Aceștia sunt compuși organici care, potrivit celor mai recente cercetări, sunt perfect absorbiți de corpul uman. În plus, Magnesium 24 h
System Triplex Power este singurul preparat de pe piață care, nu numai că corectează deficitul de magneziu într-un mod cuprinzător, dar conține și ingrediente care susțin în mod adecvat organismul nostru dimineața, după-amiaza și seara. Acțiunea lor sinergică asigură regenerarea imediată și o starea perfectă.
Un sistem de complex de magneziu, ideal pentru toată ziua:
O tabletă dimineața. O combinație perfectă de ingrediente pentru o dimineață bună.
Produsul conține guarana care are de aproape 3 ori mai multă cafeină decât cafeaua obișnuită și extract de ginseng. Această combinație excepțională stimulează metabolismul, în timp ce revigorează și înviorează organismul. În plus, stimulează starea de bine și vă întărește capacitatea fizică și intelectuală. Vitamina B6 ajută la o bună funcționare a corpului și, în plus, consolidează efectul magneziului și stimulează imunitatea.
O tabletă după-amiaza. Puterea ingredientelor pentru o zi activă.
Îmbogățit cu un extract natural de bacopa monnieri, care ajută organismul să își recapete vitalitatea și puterea - vă ajută să vă concentrați să vă îmbunătățiți bunăstarea și să redobândiți o cantitate incredibilă de energie! Proprietățile sale sunt îmbunătățite de acidul pantotenic, care ajută la restabilirea echilibrului organismului, eliminând stresul și oboseala.
O tabletă seara. Un set de ingrediente pentru o noapte bună.
Acesta conține balsam de lamaie și Withania somnifera (latină), care ameliorează stările de excitare nervoasă, iritabilitatea și stresul. Are un efect sedativ, relaxează corpul și mintea, permițându-vă astfel să adormiți mai repede. De asemenea, îmbunătățește starea de spirit și are un efect pozitiv asupra regenerării nocturne a organismului. Vitamina B6 susține efectul magneziului si are impact asupra echilibrului organismului. Te vei trezi dimineața plin de energie.
Un sistem unic de 30 de zile format din 3 comprimate diferite, administrate pe parcursul zilei. Fiecare comprimat conține magneziu, care ajută la menținerea funcțiilor mentale adecvate și vitamine adaptate în mod ideal la nevoile organismului, nevoi care se schimbă în timpul zilei. Asigurați-vă că corpul dumneavoastră este în stare perfectă toată ziua și toată noaptea. Datorită Magnesium 24 h System Triplex Power vă veți trezi dimineața plini de energie, care se va resimți pe tot parcursul zilei.

Luați câte o 1 tabletă dimineața, după-amiaza și seara, cu apă.
3 x 30 tablete filmate un system de 30 de zile
Cod: 801009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu