Supliment de Dietă Active Burn Fat Killer

Supliment de Dietă Active Burn Fat Killer
Un supliment alimentar unic, care conține ingrediente perfect compuse, a căror acțiune sinergică ajută la menținerea unei masei corporale normale, și care susține accelerarea arderii grăsimilor și
îndepărtarea excesului de apă din organism. Combinația perfectă de extracte din plante îmbunătățește procesele digestive prin metabolizarea adecvată a grăsimilor și a carbohidraților. Preparatul afectează în mod pozitiv sinteza colagenului și elastinei, mărind fermitatea și elasticitatea pielii.
O siluetă de invidiat și un aspect tânăr datorită combinației perfecte de ingrediente valoroase:
L-carnitina este un aminoacid găsit în mod natural în mușchii noștri. Ea este responsabilă de metabolismul adecvat al grăsimilor din organism. Este responsabilă într-o mare măsură de forța noastră - în lipsa ei ne simțim obosiți chiar și în timpul unui efort mic. În ciuda rolului imens pe care îl joacă, organismul nostrum o produce numai într-o cantitate mică. Luarea unei doze mai mari de L-carnitină este, prin urmare, extrem de benefică în timpul procesului de pierdere în greutate, deoarece accelerează semnificativ arderea grăsimilor.
Extractul de ananas, papaya și guarana – îmbunătățește procesele digestive prin metabolizarea adecvată a grăsimilor și carbohidraților.
Extract de rădăcină de păpădie și semințe de ciulin - susține eliminarea excesului de apă împreună cu deșeurile metabolice inutile pentru organism, ceea ce are un efect benefic asupra menținerii unei greutăți corporale sănătoase.
Extractul de plante medicinale asiatice și de struguri - susține sinteza colagenului și elastinei, responsabile de fermitatea și elasticitatea corespunzătoare a pielii.
Extractul de portocală amară - sursă de potasiu și fibre solubile - datorită indicelui său glicemic scăzut, menține o rată metabolică normală, fiziologică, în special a grăsimilor, venind în completarea tuturor ingredientelor descrise mai sus.

Se măsoară 15 ml de preparat și se dizolvă în 1,5 l de apă, care se be ape parcursul întregii zile.
Volum: 480 ml
Cod: 801015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu