Cremă pentru Zi Royal Perfection

Cremă Pentru Zi Royal Perfection
Este o combinație sofisticată de ingrediente active de cea mai înaltă calitate și tehnologie avansată pentru o hidratare intensă, pentru fortifierea și reconstrucția pielii. Formula dezvoltată cu
meticulozitate funcționează ca un strat de protecție pe ten, protejându-l de efectele negative ale radiației electromagnetice, care includ radiațiile UV și lumina albastră. Protejează eficient împotriva stresului oxidativ și ajută la reconstrucția epidermei. Cremă pentru Zi Royal Perfection a luat naștere pe baza celor mai recente cercetări din domeniul epigeneticii, conține complexul unic L.C.G.S MC 8.0, pătrunde adânc în structura pielii pentru a o curăța și a o umple vizibil, reducând în mod clar aspectul ridurilor. Regenerează fenomenal pielea, redându-i fermitatea instantaneu și restaurându-i strălucirea naturală. Pielea devine mai elastică, hidratată și mai plăcută la atingere. Acesta este cel mai prețios cocktail de nutrienți pe care îi puteți administra pielii.
Un complex de ingrediente prețioase atent selecționate pentru pielea ta:
L.C.G.S MC 8.0 – rețeta creată cu meticulozitate conține un complex bazat pe procese epigenetice, și selectat special pentru nevoile FM WORLD. Reduce efectele negative ale radiațiilor electromagnetice, care includ radiații UV și lumina albastră. În plus, protejează efectiv împotriva stresului oxidativ și ajută în mare măsură la reconstrucția epidermei.
Tripeptida-38 – o puternică peptidă anti-rid de generație nouă, care întărește sinteza celor șase ingrediente principale de reconstrucție a pielii. Datorită acestui fapt, umple ridurile din interior, dând pielii un efect vizibil mai neted și mai plin.
Antioxidant ultramodern – se activează numai sub influența radiațiilor UV și protejează pielea împotriva radicalilor liberi, pentru o perioadă lungă de timp. Uitați de pielea obosită și lipsită de strălucire, și bucurați-vă de o piele mai rezistentă la efectele negative ale factorilor externi responsabili de procesele de îmbătrânire.
Acid hialuronic cu masă moleculară mică – este o polizaharidă naturală care umple spațiile dintre fibrele de colagen, hidratând perfect pielea, îmbunătățind flexibilitate, și impulsionând întinerirea.
Începe ziua cu Cremă pentru Zi Royal Perfection. Fie ca această zi, să fie a ta. Combinația dintre tehnologiile de ultimă generație și ingredientele unice de cea mai înaltă calitate îți va face pielea mai rezistentă la factorii externi negativi, ajutându-te să îți recâștigi strălucirea și aspectul radiant. Visul pentru un ten perfect hidratat, neted și sănătos îți va fi, în cele din urmă, îndeplinit.

Volum: 50 ml
Cod: 502026

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu