Gel de Duș de Lux

 

Capodopere cosmetice care transformă spălatul zilnic într-o plăcere de nedescris. Compușii selectați cu atenție sunt sursa ideală pentru o piele frumoasă și cu aspect sănătos. Oferiți-vă un moment de plăcere de neuitat.
Transformă o baie într-o senzație fascinantă care mângâie toate simțurile. Conține ingrediente inovatoare care ajută la starea perfectă a pielii. O lasă mătăsoasă și netedă. Compozițiile captivante de parfum asigură o relaxare cât mai plăcută.
Biohydration Plus® este o formulă unică, selectată special pentru FM WORLD care asigură pielii tale o hidratare imediată pentru o perioadă lungă de timp. Datorită tehnologiei sale avansate, acțiunea sa este completă: regenerare imediată și destindere. În plus, previne pierderea apei, protejând astfel pielea de uscare.
WhitesenseTM este un extract extraordinar din florile albe ale trandafirul de Provence (Rosa centifolia L.), iasomie (Jasminum officinale L.) și margaretă (Bellis perennis L.), care face imediat pielea corpului netedă și extrem de moale. Prezența produsului WhitesenseTM în gama de lux UTIQUE garantează o experiență excepțională și senzuală care vă va face să vă simțiți bine. 
O modalitate minunată de a prelungi persistența unui parfum și de a-l intensifica este aplicarea în straturi. Folosind cele mai extraordinare compoziții de parfumuri UTIQUE în Gelurile de duș de lux, puteți fi siguri ca parfumul îmbietor va persista pe tot parcursul zilei.

Volum: 200 ml
Cod: 502039/Ruby
Cod: 502040/Muffin
Cod: 502042/Black
Cod: 502043/Gold
Cod: 502044/Violet Oud
Cod: 502045/Flamingo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu