Săpun de Lux

 

Mâinile sunt cartea ta de vizită. Merită o îngrijire de cea mai înaltă calitate. Săpunurile de lux UTIQUE te vor răsfăța prin formula sofisticată și parfumurile intrigante. 
Spumos, vă acoperă mâinile cu o spumă catifelată. Curăță ușor și nu usucă pielea. Oferă o senzație plăcută de hidratare. Conține compusul Biohydration Plus® special selectat pentru FM WORLD. Lasă pe mâini o aromă captivantă care relaxează simțurile.
Amber. Mixul dulce cu note de vanilie, patchouli și scorțișoară îi va seduce pe pasionații de senzații sofisticate. Parfumul profund și ambiguu impresionează prin bogăția buchetului.
Grapefruit & Orange Blossom. Un parfum încântător, captivant, cu note de grapefruit răcoritor și flori senzuale de portocal. O fuziune originală de arome, care conferă energie și bună dispoziție.
Oud & Rose. O combinație unică de note perfect armonizate de agar magnetizant și trandafir senzual. Acest parfum misterios te va duce cu gândul la splendoarea amețitoare a grădinilor regale.
Fig Leaves. Un acord multidimensional de frunze de smochin îți vor învălui mâinile cu un parfum sublim iar prospețimea revigorantă va completa notele nobile. O adevărată sărbătoare pentru simțuri.
Un factor natural de hidratare NMF (Natural Moisturizing Factor) este un grup de substanțe care se găsesc în piele. Acestea asigură un nivel adecvat de hidratare a stratului cărnos. Săpunurile de lux din gama UTIQUE au fost îmbogățite cu complexul unic Biohydration Plus®, care imită perfect NMF, lăsând pielea mătăsoasă și netedă la atingere.

Volum: 300 ml
Cod: 502035/Amber
Cod: 502036/Grapefruit & Orange Blossom
Cod: 502037/Oud & Rose
Cod: 502038/Fig Leaves

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu