Parfum Floral Fructat Pudros Femei FM 833

 

PURE Royal 833 parfumul miroase a Gucci Bloom

PURE Royal 833 parfum pentru femeiParfumul are un parfum captivant care întruchipează esența naturii în plină floare. Amestecul său delicat de flori este pur și simplu încântător. Cu amestecul său rafinat de note florale, acest parfum oferă o explozie de prospețime și eleganță.
Parfumul se deschide cu o combinație delicată de portocală și iasomie, care creează o aură magnifică și feminină. Pe măsură ce parfumul evoluează, note de vanilie și lemnoase adaugă o notă unică, infuzând compoziția cu un subton dulce și ușor pudrat.
Calitățile sale răcoritoare și pudrate îl fac o alegere ideală pentru vremea mai caldă, atunci când aerul este umplut cu aroma dulce a florilor înflorite. Indiferent dacă vă plimbați printr-un parc floral luminat de soare sau participați la o petrecere de vară, acest parfum va lăsa o urmă de farmec pudrat. Este un parfum plăcut de primăvară, vară.
Parfumul perfect pentru femeile care doresc să se simtă frumoase și încrezătoare fără efort. Atractia sa atemporală și caracterul versatil îl fac potrivit pentru femeile de toate vârstele și personalitățile.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Bloom. FM833 este un parfum florale cu note fructate.

Note de arome: 
Note de vârf: piersic, portocaliu, caprifoi
Note de mijloc: tuberoză, iasomie, iris
Note de bază: lemn de santal, lemn de cedru, vanilie, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: pudros, magnific, feminin
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100833
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim19:19

    Asociații cu o grădină înflorită, flori albe smulse, care sunt scufundate în apă și puse într-o vază. Vreau să-i admir mult, mult timp și să inspir această aromă divină. Momentul acestui parfum este primăvara și toamna, totuși, l-am folosit tot sezonul. Aroma este puternică, dacă vă plac florile albe - cumpărați.

    RăspundețiȘtergere