Parfum Liniștitor Oriental Florale FM 834

 

PURE Royal 834 parfumul miroase a Aerin Amber Musk

PURE Royal 834 parfum pentru femei. Acest parfum feeric combină notele calde și senzuale de chihlimbar și oriental, creând un miros cald și cremos.
Parfumul se deschide cu o explozie de flori delicioase și chihlimbar, învăluindu-te instantaneu în îmbrățișarea sa bogată și luxoasă. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, notele lemnoase vin în prim-plan, adăugând profunzime și senzualitate compoziției. Rezultatul este un amestec armonios de parfum, care emana eleganta si alura.
În lunile mai reci, parfumul confortabil și învăluitor adaugă un plus de căldură mediului dumneavoastră. Primăvara și vara, parfumul prezența subtilă, dar captivantă devine un accent încântător al stilului tău general.
Conceput pentru femeia sofisticată și încrezătoare, acest parfum adaugă o notă irezistibilă de alură prezenței sale. Parfumul este un must-have pentru acele femei, care apreciază frumusețea atemporală și aromele încântătoare.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Amber Musk. FM834 este un parfum oriental cu note florale.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamota, crinul văii.
Note de mijloc: trandafir, nucă de cocos, crin.
Note de bază: rășină benzoină, chihlimbar, lemn, vanilie, lemn de santal.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: cald, cremos, liniștitor.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170834
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim18:57

    Un parfum atât de cald, eram sigur că parfumul este confortabil, cald, ideal pentru sezonul rece, dar este bun și vara, se deschide diferit, mai mult vanilie, principalul este să nu exagerezi. Dulceața blândă și ușoară nu m-a părăsit toată ziua. Este ca un pulover pufos de cașmir. În timpul iernii este plăcut să te înfășori în ea. Parfum cald și confortabil.

    RăspundețiȘtergere